News

Pioneer DDJ-1000 SRT

4-csatornás dj controller, "Nexus pult érzés", Serato DJ Pro szoftverrel...nálunk már rendelhető!

Árlista letöltése

A Pioneer legújabb 4-csatornás dj controllere a Rekordbox DJ szoftver legtöbbet használt, új funkcióinak a tökéletes vezérlésére készült. A Nexus 2-es szériából örökölt elrendezésnek köszönhetően professzionális érzést kelt használata során, mindezt úgy, hogy hordozhatóság szempontjából is kiemelkedően pozitív kialakítású a DDJ-1000-es. A jog tárcsákon fellelhető színes LCD kijelző egy új funkció a Pioneer eszközökön, amely megkönnyíti a munkánkat azáltal, hogy átláthatóbbá teszi a szoftverben történő eseményeket.

A Rekordbox újdonsága, hogy a hasonló számokat megjelöli neked, így a „kapcsolódó számok” alapján folyamatosan olyan zenéket mixelhetsz, amik szinte biztos, hogy összeillenek. Légy kreatív, emeld a hangulatot a 14 Beat FX valamelyikével vagy használj svájci óra pontosságú loop-okat, Hot Cue-kat, stb.

TULAJDONSÁGOK

Jog tárcsa: beépített, állítható, színes LCD kijelző a jog tárcsa közepén. Minden számodra fontos információt közöl veled, mint pl.: BPM, színes hullámforma, lejátszás pozíciója, hot cue pontok, loop pontok, stb.

Club stílusú elrendezés: a DDJ-1000-es kialakítása tökéletesen megfelel a klubokban fellelhető nagypultok felépítésével. A jog tárcsa CDJ-2000-es méretű, érzete és használata gyakorlatilag ugyanaz, mint a nagytestvéré. Ez a kontroller a Rekordbox DJ használata során ugyanazt az érzést biztosítja, mintha egy Nexus pultról zenélnél USB drive-ról!

Továbbfejlesztett Magvel fader: strapabíró crossfader, mely akár 10 millió húzásig kitart. Precíz, pontos, mozgása könnyed, légies. Helyes szoftverbeállítások mellett a gyors scratch mozdulatokra is tökéletesen reagál.

Vadiúj effektek: 4 új Beat FX-et használhatsz, mint pl.: Enigma Jet, Mobius Saw, Mobius Triangle és Low Cut Echo. Természetesen ezek mellett az összes többi már jól ismert effekt megtalálható a pulton, melyek a DJM-szériában megtalálhatóak. Mindehhez hozzájön a 4 sound color FX, melyeket csatornánként külön-külön vezérelve igazán kreatív multi effekteket hozhatsz létre a DDJ-1000-essel.

Performance PAD-ek: 16 darab RGB háttérvilágítású performance pad áll készenlétben, hogy olyan izgalmas és kreatív funkciókat vezérelj velük, mint pl: Hot Cue-k, Pad FX-ek, Beat Jump, Sampler, Keyboard Mode, Beat Loop, Key Shift, stb.

Contacts

1173 Budapest, Összekötő u 1 Mesterek háza 3  

06 (1) 253 0676  

06 (70) 938 3506  

06 (1) 253 0677 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hírlevél feliratkozás


Menu

Egy webhely megfelelő működéséhez néha sütiknek – vagy az angol eredeti alapján cookie-k – nevezett adatfájlokat kell elhelyeznünk a felhasználó számítógépén, ahogy azt más nagy webhelyek és internetszolgáltatók is teszik.