Hírek

Pioneer DDJ-1000 SRT

4-csatornás dj controller, "Nexus pult érzés", Serato DJ Pro szoftverrel...nálunk már rendelhető!

Árlista letöltése

A Pioneer legújabb 4-csatornás dj controllere a Rekordbox DJ szoftver legtöbbet használt, új funkcióinak a tökéletes vezérlésére készült. A Nexus 2-es szériából örökölt elrendezésnek köszönhetően professzionális érzést kelt használata során, mindezt úgy, hogy hordozhatóság szempontjából is kiemelkedően pozitív kialakítású a DDJ-1000-es. A jog tárcsákon fellelhető színes LCD kijelző egy új funkció a Pioneer eszközökön, amely megkönnyíti a munkánkat azáltal, hogy átláthatóbbá teszi a szoftverben történő eseményeket.

A Rekordbox újdonsága, hogy a hasonló számokat megjelöli neked, így a „kapcsolódó számok” alapján folyamatosan olyan zenéket mixelhetsz, amik szinte biztos, hogy összeillenek. Légy kreatív, emeld a hangulatot a 14 Beat FX valamelyikével vagy használj svájci óra pontosságú loop-okat, Hot Cue-kat, stb.

TULAJDONSÁGOK

Jog tárcsa: beépített, állítható, színes LCD kijelző a jog tárcsa közepén. Minden számodra fontos információt közöl veled, mint pl.: BPM, színes hullámforma, lejátszás pozíciója, hot cue pontok, loop pontok, stb.

Club stílusú elrendezés: a DDJ-1000-es kialakítása tökéletesen megfelel a klubokban fellelhető nagypultok felépítésével. A jog tárcsa CDJ-2000-es méretű, érzete és használata gyakorlatilag ugyanaz, mint a nagytestvéré. Ez a kontroller a Rekordbox DJ használata során ugyanazt az érzést biztosítja, mintha egy Nexus pultról zenélnél USB drive-ról!

Továbbfejlesztett Magvel fader: strapabíró crossfader, mely akár 10 millió húzásig kitart. Precíz, pontos, mozgása könnyed, légies. Helyes szoftverbeállítások mellett a gyors scratch mozdulatokra is tökéletesen reagál.

Vadiúj effektek: 4 új Beat FX-et használhatsz, mint pl.: Enigma Jet, Mobius Saw, Mobius Triangle és Low Cut Echo. Természetesen ezek mellett az összes többi már jól ismert effekt megtalálható a pulton, melyek a DJM-szériában megtalálhatóak. Mindehhez hozzájön a 4 sound color FX, melyeket csatornánként külön-külön vezérelve igazán kreatív multi effekteket hozhatsz létre a DDJ-1000-essel.

Performance PAD-ek: 16 darab RGB háttérvilágítású performance pad áll készenlétben, hogy olyan izgalmas és kreatív funkciókat vezérelj velük, mint pl: Hot Cue-k, Pad FX-ek, Beat Jump, Sampler, Keyboard Mode, Beat Loop, Key Shift, stb.

Tesztelte pár dj kolléga az új Pioneer eszközöket!

on 2023 november 27,
Pioneer Djm-A9 Pioneer Djm-V10 Pioneer CDJ-3000 egy kis Pioneer Rmx1000 el spékelve a küldő effekt hasznàlat miatt. Ha szeretnél rendelni bármilyen dj eszközt keress minket bátran! erlatech@erlatech.hu (70) 338 4087

Fedezze fel a Pioneer XDJ-700: Kompakt DJ Multi Playert

on 2023 november 09,
Ahol az innováció találkozik a precizitással. Kiterjedt érintőképernyős kezelőfelülettel a könnyű vezérléshez, valamint rendkívül sima mixelési móddal a mixek elsajátításához.

A Pioneer DJ nem spórol az újdonságokkal

on 2023 augusztus 16,
bemutathatjuk nektek DDJ-REV5 - 2 csatornás konzolt, amely ötvözi az analóg dizájnt a fejlett digitális elemekkel.

Dj teszt nap

on 2023 július 10,
Dj teszt nap a bemutatótermünkben. Kipróbálható volt:  CDJ-3000 DJM-V10 DJM-A9    

ÚJ A504DSP erősítő rendelhető!

on 2023 április 29,
Az A504DSP egy könnyű, 4 x 500 W-os (2 x 1000 W) erősítőt és egy nagy teljesítményű DSP-t egyesít, amely számos feladatra konfigurálható, további felszerelés nélkül, és a hangszórórendszerek széles skálájának meghajtására szolgál. A feldolgozás és az erősítés szoros integrációja lehetővé teszi a DSP számára, hogy figyelje az erősítő viselkedését,…

Void Acoustics - Indigo Series

on 2023 március 31,
Az Indigo sorozat a modern stílust, az erőteljes teljesítményt és a lélegzetelállító hangtisztaságot ötvözi. A tervezés minden területén feszegetik a határokat, az Indigo sorozat a stílustudatos vásárlók számára készült, akiket a belsőépítészek lenyűgözni szeretnének.Lakossági környezetben, éttermekben és kávézókban, kiskereskedelmi üzletekben, edzőtermekben és fitneszteremben, valamint szállodákban és üdülőhelyeken történő alkalmazásra optimalizálva.…

NEXT-proaudio K5

on 2023 március 29,
Amikor 8"-osnak kellene lennie, de a kliens valami kisebbet szeretne! A NEXT-proaudio K5-je a válasz. Az LF teljesítményével egészen 63 Hz-ig le megy.e Ezek az ultrakompakt, de hihetetlen hangzású kis hangszórók raktáron vannak és meghallgatható nálunk. www.facebook.com/ErlatechStage

Elérhetőség

1173 Budapest, Összekötő u 1 Mesterek háza 3 /1

06 (1) 253 0676  

06 (70) 938 3506  

06 (1) 253 0677 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás


Menü