News

Modellezés haladóknak

Örömmel jelentjük, hogy az Erlatech Stage Kft. és az Audmax Kft. között létrejött exkluzív, szakmai megállapodás szerint a PlayDifferently MODEL1 keverőpult magyarországi kereskedelmi és rental jelenlétét az Erlatech Stage Kft. végzi a jövőben.

 

Az Erlatech Stage Kft. és vezetője, Tompó Attila elkötelezett híve a kiváló hangzásnak, amit mi sem bizonyít jobban, mint számtalan világszínvonalú márka forgalmazása. A portfólióba kiválóan illeszkedő mixer hivatalos nagykövetei nem kisebb nevek, mint Luciano, David Morales, Chris Liebing, Dubfire, Loco Dice, Paco Osuna és maga a PlayDifferently tulajdonosa, Richie Hawtin.

 

 

Bízunk abban, hogy a kompromisszummentes minőség iránti elköteleződés egyre inkább teret hódít a DJ-világban is, aki pedig még nem tesztelte mit is tud a MODEL1, ne hezitáljon, jelentkezzen valamelyik workshop-ra és győződjön meg arról, hogy mit jelent az, hogy „unique sound quality”.

Aki pedig csak többet szeretne tudni magáról a keverőről, mert ismeretlen neki ez a világ, a következő linken megteheti:
https://playdifferently.org/

Gergics Attila
www.audmax.hu

Contacts

1173 Budapest, Összekötő u 1 Mesterek háza 3  

06 (1) 253 0676  

06 (70) 938 3506  

06 (1) 253 0677 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hírlevél feliratkozás


Menu

Egy webhely megfelelő működéséhez néha sütiknek – vagy az angol eredeti alapján cookie-k – nevezett adatfájlokat kell elhelyeznünk a felhasználó számítógépén, ahogy azt más nagy webhelyek és internetszolgáltatók is teszik.