News

PIONEER XDJ-XZ AKCIÓS ÁRON RAKTÁRRÓL

 
721 512 Ft bruttó /819.000Ft helyett
 
Keress minket az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mail címen vagy a 06703384087-es számon.
Professzionális all-in-one multimédia lejátszó Rekordbox-hoz és Serato DJ Pro-hoz!
 
Profi eszközt keresel rendezvényekre, bárba vagy akár egy klubba, esetleg a home stúdiódba? Az XDJ-XZ tökéletes megoldás minden helyzetben. Rugalmasan kezeli a különféle multimédia forrásokat és tökéletesen modellezi a CDJ-2000NXS2-es lejátszók és a DJM-900NXS2 keverőpult játékérzetét.
Mindegy, hogy milyen formában szeretnéd Rekordbox-os zenéidet elérni, az XZ minden módját kezeli a megszokott módoknak. Zenélhetsz az 1-es és 2-es csatornán USB adathordozóról (pendrive, hdd, ssd) de csatlakoztathatod a készüléket közvetlen a laptopodhoz is, ahol Rekordbox DJ controllerként működik vagy Link Export módban közvetlen elérheted gyűjteményed. A másik két extra csatornán (3-as és 4-es) külső forrásból keverheted a zenét (pl.: lemezjátszókról, CDJ lejátszókról, ill. XDJ lejátszókról). A Pro DJ Link-nek köszönhetően az XDJ-XZ-hez csatlakoztatott eszközeidre a XZ 7”-os kijelzőjéről tudsz zenéket keresni és tölteni.
A Pioneer XDJ-XZ várhatóan 2020 első negyedévétől kezdve, firmware frissítést követően Serato DJ kompatiblis lesz.
Back-to-back előadáshoz három USB port áll rendelkezésre (2 darab A típusú és 1 db B típusú).
A tökéletes hangzás érdekében a master kimenet 3 sávos EQ-val lett ellátva, így a kimenő hangot kedvedre állíthatod a saját ízlésednek megfelelően. Ha MC-vel dolgozol együtt, vagy csak szimplán szükséged van több mikrofon csatornára, az XZ ebben is jeleskedik. 2 mikrofon bemenete van, egymástól függetlenül és mindkét mikrofon csatornán 3 sávos EQ-val állítható a hangzás. Természetesen a korábbi eszközökben megjelent nagyon hasznos Feedback Reducer („gerjedésgátló/csökkentő”) funkció ezen a pulton is elérhető.
14 profi beat FX (ütemvezérelt effekt), 6 sound color FX (keverő effektek) áll rendelkezésre, melyeket az XZ a DJM-900NXS2-ből örökölt tovább. Mindezt tetézi a 16 darab performance pad, melyekkel számos hasznos funkció érhető el a mix színesítése és egyedibbé varázslásának érdekében.
Speciális funkciók és felhasználói élmény a NXS2-es szériából a profi előadás érdekében
Az XDJ-XZ lehetővé teszi, hogy úgy játssz, ahogyan csak szeretnél, vagy ahogy számodra a legkényelmesebb. Használhatsz USB drive-ot, amin a Rekordbox-ban már előre analizált zenéid vannak. Nem szeretsz exportálgatni és kínlódni az adathordozókkal? Csatlakoztasd az XZ-t közvetlen a laptopodhoz és Link Export módban már el is éred a Rekordbox-ban lévő zenéidet és playlist-jeidet. Több lehetőséget / felületet szeretnél? Csatlakoztass tövábbi eszközöket az XZ-hez, mint pl.: lemezjátszók, multimédia lejátszók, sampler, okostelefon, stb. A 3-as és 4-es csatorna erre lett kitalálva. 2020-tól pedig firmware frissítést követően akár Serato DJ Pro szoftvered is vezérelheted majd az XDJ-XZ-vel.
Kiemelkedően jó minőségű hang és mindenhol EQ-k
Kristálytiszta hangzás. A master csatornán lévő 3-sávos EQ-nak köszönhetően a kimenő jeledet is finomhangolhatod. A két mikrofon csatornán is 3-sávos EQ-k vannak, így mindkét mikrofonod úgy állítod be, ahogyan csak szeretnéd. Ha pedig félsz a gerjedéstől, csak kapcsold be a Feedback Reducer funkciót és máris sokkal kevesebb az esélye, hogy brummod lesz vagy sípolásod.
Pro DJ Link – zökkenőmentes szinkron minden csatlakoztatott eszköz között a kibővített élményért
Az XDJ-XZ az első all-in-one DJ pult amin elérhető a Pro DJ Link funkció. Ennek köszönhetően egyéb Pro DJ Link kompatibilis eszközöket köthetsz a 3-as és 4-es csatornákra, melyek folyamatos szinkronban lesznek az XZ-vel, legyen szó ütemről, vagy a zenéid eléréséről és betöltéséről. Ezt azt jelenti, hogy elég akár csak az XZ-be USD drive-ot dugnod és a többi lejátszódon is eléred a drive-on lévő mappákat és zenéket.
Érintésérzékeny kijelző és színes kijelzős jog tárcsa
A 7”-es színes kijelző és a jog tárcsákba épített kijelzők biztosítják, hogy mindig rajta legyen a szemed a legfontosabb dolgokon, mint pl.: Hot Cue pontok, hullámformák, BPM, stb. A rengeteg információ úgy jelenik meg előtted vízuálisan, hogy a könnyű eligazodásnak köszönhetően nem zökkent ki semmi a ritmusból és az előadásodból. Nincs szükséged arra, hogy a laptopod bújd, minden jól látható az XZ-n!
Egyéb funkciók
- 3 USB bemenet (2 a készülék felső részén és egy hátul a laptop számára)
- 16 színes performance pad (deck-enként 8 darab)
- A mikrofon bemenő jelszintje mindig kristálytiszta hangot biztosít
- Csúcs minőségű, méretes, professzionális megjelenés
- Egyetlen „kapaszkodó” rész, amivel könnyen pakolható, hordozható a készülék
Specifikációk:
- Szoftver: Rekordbox DJ és Serato DJ Pro (utóbbi 2020 elejétől lesz elérhető)
- Frekvenciatartomány: 20 Hz – 20 kHz (USB, Line, Aux és Mic csatornákon)
- Jel/zaj viszony: 114dB (USB), 103dB (Line), 90dB (Phono), 96dB (Aux), 81dB (Mic)
- Teljes harmónikus torzítás: 0.003% (USB), 0.005% (Line), 0.017% (Phono)
- Bemenetek: 2 x Line (RCA), 2 x Phono (RCA), 1 x Aux (RCA), 2 x Mic (XLR és 6,3 JACK)
- Kimenetek: 2 x Master (1 pár XLR és 1 pár RCA), 1 x Booth (6,3 JACK), 2 x Phones (6,3 és 3,5 JACK), 1 x Send (6,3 JACK)
- USB: 2 x Type A (5V/1A) és 1 x Type B
- Egyéb csatlakozók: 3 x Link (LAN 100 Base-TX)
- Méretek: 878 x 466,1 x 118,4 mm
- Tömeg: 13 kg
- Csomag tartalma: tápkábel, USB kábel, Rekordbox DJ licensz kulcs

Contacts

1173 Budapest, Összekötő u 1 Mesterek háza 3  

06 (1) 253 0676  

06 (70) 938 3506  

06 (1) 253 0677 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hírlevél feliratkozás


Menu

Egy webhely megfelelő működéséhez néha sütiknek – vagy az angol eredeti alapján cookie-k – nevezett adatfájlokat kell elhelyeznünk a felhasználó számítógépén, ahogy azt más nagy webhelyek és internetszolgáltatók is teszik.