News

Bemutatjuk a DDJ-FLX6-GT 4 csatornás DJ vezérlőt

Flex It! Bemutatjuk a DDJ-FLX6-GT 4 csatornás DJ vezérlőt megújult grafit színnel – VirtualDJ támogatás a rekordboxhoz valamint Serato DJ Pro kompatibilitás.

2022. november 15.: Az AlphaTheta Corporation bejelentette a Pioneer DJ márkájú DDJ-FLX6-GT 4 csatornás DJ-vezérlő több DJ-alkalmazáshoz való kiadását – ez egy frissített változat, amely a népszerű DDJ-FLX6 helyére lép.

A DDJ-FLX6-GT friss dizájnja új megjelenést és érzetet kölcsönöz a teljes méretű Jog tárcsákkal, amelyek grafit színűek, valamint fémes textúra található a tetejükön valamint gumírozott bevonat a külső gyűrűn a jobb játszhatóság érdekében. Az eszköz többi része is kifinomult megjelenéssel büszkélkedhet, testén vadonatúj matt szürke szín található.

A DJ vezérlő másik jelentős frissítése, hogy kompatibilis a szoftverek bővített választékával. Az új eszköz támogatja a VirtualDJ-t (a licenc külön kapható), miközben megtartja az ingyenes kompatibilitást a rekordboxszal és a Serato DJ Pro-val. A VirtualDJ szoftver az eredeti DDJ-FLX6-tal (fekete/fehér modellek) is használható lesz, ha frissítesz a legújabb firmware-verzióra, és a TRAKTOR PRO 3 szintén bármelyik modellel használható lesz, amennyiben letöltöd hozzá a TSI fájlokat.

A DDJ-FLX6-GT tartalmazza az eredeti vezérlő összes funkcióját, beleértve a Merge FX-et is, amely megkönnyíti a közönség felpörgetését és a teljesen különböző műfajokból származó dalok keverését. Könnyedén válthatsz hip-hopról house-ra, rockról EDM-re, vagy bármilyen más stílus között, amit játszani szeretnél. A Jog Cutter és a Sample Scratch^ funkciókkal pedig könnyedén fűszerezheted szettjeidet profi scratch effektekkel.
A DDJ-FLX6-GT rekordbox-szal történő használatához telepítsd a szoftver legújabb verzióját.

Az eszköz Serato DJ Pro-val való használatához telepítsd a szoftver legújabb verzióját és használd az FX Pack és a Pitch 'n Time DJ Expansion Pack csomaghoz mellékelt utalványokat a funkciók feloldásához.
A DDJ-FLX6-GT VirtualDJ-vel és TRAKTOR PRO 3-mal való használatához licenckulcsot vagy előfizetést kell vásárolnod a szoftver legújabb verziójához. A TRAKTOR PRO 3 használatához importálja a TSI fájlt.

TERMÉK ÁTTEKINTÉS

  • Termekkategoria: : 4 csatornas DJ vezerl. szamos DJ alkalmazashoz
  • Tipusszám: DDJ-FLX6-GT
  • SRP:  649 USD adó nélkul
  • Megjelenesi datum: Most 

 

FŐBB JELLEMZŐK

A frissített dizájn grafit színnel kifinomult megjelenést kölcsönöz.
A DDJ-FLX6-GT kezelőszerveinek elrendezése megegyezik az elődjével, a klubszabvány CDJ + DJM beállítását visszhangozva, így könnyedén keverhetsz szetteket. Az új matt szürke karosszéria és a jog tárcsák grafit színe kifinomult megjelenést kölcsönöznek neked, bárhol is játszol.

A VirtualDJ támogatása
A VirtualDJ kompatibilis a frissített eszközzel (a licencek külön kaphatók), amely a rekordbox Core terv és a Serato DJ Pro ingyenes használatát is kínálja. A DJ-vezérlőhöz a Serato FX Pack és a Pitch 'n Time DJ Expansion Pack licenckulcsai is hozzátartoznak. A DDJ-FLX6-GT-t pedig használhatod a TRAKTOR PRO 3-mal a TSI fájl letöltésével.

A beépített hangkártyával mindössze annyit kell tenned, hogy USB-kábellel csatlakoztatod a DDJ-FLX6-GT-t egy kompatibilis szoftveralkalmazást futtató laptophoz, és el is kezdheted azonnal a DJ-zést.

A teljes méretű jog tárcsák valamint a trackek/dalok pozícióját mutató kijelző(track position display) egyszerűvé teszik az előadást

A Pitch bend vezérlés és a scratchelés természetesnek tűnik a DDJ-FLX6-GT-n a nagy jog tárcsáknak köszönhetően, amelyek mérete megegyezik a zászlóshajó CDJ-3000 multilejátszóéval. Mindegyik rendelkezik On Jog Display^ funkcióval, így figyelemmel kísérheted a lejátszófej helyzetét, a külső gyűrű új gumírozott felülete pedig sokkal jobb érzést ad – különösen Pitch bend vezérléskor.

Egyesítsd az FX-et a dinamikus váltáshoz egyik sávról a másikra egyetlen műveletben
Tedd drámaivá szettjeidet, hiszen könnyedén összekeverheted a különböző zenei stílusokat ezzel az innovatív funkcióval. Nem számít, mi a következő szám BPM-je vagy hangneme, bármikor létrehozhatsz egy izgalmas átmenetet. Egyszerűen nyomd meg a gombot az effekt aktiválásához, majd forgasd el olyan gyorsan vagy lassan, ahogyan csak szeretnéd, hogy elkezdd felépíteni a feszültséget a zenében. A kiválasztott effektmintától függően előfordulhat, hogy a szám hangmagassága emelkedni kezd, miközben a pergő minta rövidebb időközönként aktiválódik, amíg készen nem állsz a következő dal elindítására. Ha újra megnyomod a gombot, az effekt feloldódik – és ha a beállításokban kiválasztasz egyet, egy másik minta indul el a szám befejezéséhez, így egyszerűen megnyomhatod a lejátszás gombot a másik decken, hogy átvezesd a következő dalra vagy zenei műfajra.

8 Merge FX minta-előbeállítás közül választhatsz (4 közül, ha VirtualDJ-t, TRAKTOR PRO 3-at vagy Serato DJ Pro-t használsz), és használhatod saját mintáidat is. Ha rekordboxszal DJ-zel, mindent testreszabhatsz.
Választhatsz 41 típusú effekt közül a 4 kategóriában, amelyek egy Merge FX-et alkotnak (FX összeállítás, Build Sample, Release FX és Drop Sample), és kombinálhatod őket több mint 9000 különböző minta létrehozásához. Mindezen felül elmenthetsz 8 saját mintát, és az eszköz FX Select gombjával bármikor előhívhatod őket, amikor egyedi mixet szeretnél csinálni.

Jog Cutter profi hangzású scratch effektek készítéséhez, egykezes
Kapcsold be a Jog Cutter* funkciót, és amikor mozgatod a jog wheel-t, professzionális scratch effekt lesz érvényes az adott decken használt legutóbbi Hot Cue vagy lejátszási pozícióra. 10 különböző scratch minta létezik, és átválthatsz egyikről a másikra a lejátszófej pozíciójának mozgatásával a jog tárcsa kijelzőjén, hogy a használni kívánt scratch szöge felé mutasson. Ha leveszed a kezed róla, a szám lejátszása a szokásos módon folytatódik a Hot Cue pozícióból.

A Sample Scratch segítségével kreatív hangokat hozhatsz létre kedvenc hangjaiddal
A rekordbox Sample Scratch pad üzemmódja lehetővé teszi, hogy kiválaszthasd a sampler-höz rendelt hangokat, és betöltsd azokat a deckre. Tehát, ha élő remixet szeretnél készíteni egy számból, vagy egyszerűen csak textúrát szeretnél adni a zenéhez, akkor scratchelheted kedvenc hangjaidat. Ha Serato DJ Pro-t vagy VirtualDJ-t használsz, a Scratch Bank^ segítségével mintákat indíthatsz a Performance Pads megnyomásával.

Egyéb jellemzők 

  • USB busz tápellátással
  • Beépített hangkártya (audio interfész)
  • Performance Pads
  • Osztálynak megfelelő (nincs szükség illesztőprogramra)

^A Jog Display, a Jog Cutter, a Sample Scratch, a Scratch Bank és a Plug and Play kompatibilitás nem érhető el a TRAKTOR PRO 3-ban.

DDJ-FLX6-GT-Sajtóközlemény

Contacts

1173 Budapest, Összekötő u 1 Mesterek háza 3  

06 (1) 253 0676  

06 (70) 938 3506  

06 (1) 253 0677 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hírlevél feliratkozás


Menu

Egy webhely megfelelő működéséhez néha sütiknek – vagy az angol eredeti alapján cookie-k – nevezett adatfájlokat kell elhelyeznünk a felhasználó számítógépén, ahogy azt más nagy webhelyek és internetszolgáltatók is teszik.