Dynacord

Dynacord hangtechnika
A Dynacord cég több évtizedes múltra tekint vissza a hangtechnikai eszközök gyártása terén, termékei ma is az élvonalban vannak, fejlesztései során számtalan forradalmi újítással rukkolt elő a hangtechnika piacon. A Dynacordot Wener Pinternagel, német mérnök alapította 1946-ban, azonban Dynacord márkanéven 1948-ban jelentek csak meg először termékek.

A Dynacord meghatározó szereplő volt és az napjainkban is a hangtechnika piacon. Az alábbiakban a legjelentősebb Dynacord újításokat gyűjtöttük össze évtizedekre bontva.

Dynacord történeti áttekintés
Dynacord a ’40-es években: Piacra került a Dynaphon MV1 erősítő, amely egyszerű áramköri topológiával bírt, lehetőséget nyújtott a nagy Z-mikrofon csatlakoztatására, valamint rádió tunerrel és kristálytiszta vételi tulajdonságokkal rendelkezett.
Dynacord az ’50-es években: Megjelent a Dynacord új fejlesztése, az Echocord, amely a különféle hanghatások hozzáadása iránti igényt szolgálta ki, a visszhang és zengő hangzásokra alapozva.
Dynacord a ’60-as években: A Dynacord Eminent tónusvezérlője - elsőként a piacon - képes volt külön kezelni és vezérelni a 2 keverhető bemeneti (2 mikrofon), és 2 sima bemeneti (2 hangszer) csatorna szoprán és basszus sávjait.
Dynacord a ’70-es években: A különlegesen tervezett és beállított konzol, a Dynacord Gigant II már képes volt a zenekar irányítására és vokál hangreprodukcióra, ami ebben az időben hatalmas előrelépést jelentett a hangtechnikában.
Dynacord a ’80-as években: ADDone - Advanced Digital Drums, made Dynacord to Number One for Digital Drums, azaz a Dynacord megalkotta a fejlett digitális dobot, és Percuter nevű termékével (amelyből több, mint 1950 darab kelt el) belépett a digitális dob korszakba.
Dynacord a ’90-es években: Megjelent a PowerMate 1000, amely a régi Power Mixer sorozat utódjaként jött létre, és a Dynacord akkora sikert aratott vele, hogy bővíteni kellett az alkalmazottak létszámát a rendelések teljesítésének ellátásához.
Dynacord az ezredfordulón: Piacra került a Dynacord Cobra rendszer, amelyet kiterjesztett sugárzás, gyors visszacsatolás, valamint egyetemes problémamegoldási lehetőségek jellemeztek, és nagy érdeklődést váltott ki a vásárlók körében.
Dynacord ma: A Dynacord napjainkban a hangtechnika minden területét felöleli, a cég folyamatosan fejleszti az erősítők, keverők, végfokok, hangfalak, komplett hangrendszerek tudását és minőségét a változó igényeknek megfelelően, sőt gyakran az igényeket megelőzve.

A több, mint 50 éve a piacon lévő cég termékei etalonnak számítanak a hangtechnikában.

Dynacord termékek

 

 

Kérjen ajánlatot

Felkeltettük érdeklődését ?

Kereskedelem és bérbeadás
Kérjen ajánlatot
 

 

Partnerek

 • Void

  Void

 • Rane

  Rane

 • ElectroVoice

  ElectroVoice

 • Dynacord

  Dynacord

 • Bose

  Bose

 • Pioneer

  Pioneer

 • Turbosound

  Turbosound

 • Sennheiser

  Sennheiser

 • Anolis

  Anolis

 • ROBE

  ROBE

 • Allen & Heath

  Allen & Heath

 • Cordial

  Cordial

 • Neutrik

  Neutrik

Contacts

1173 Budapest, Összekötő u 1 Mesterek háza 3  

06 (1) 253 0676  

06 (70) 938 3505  

06 (1) 253 0677 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Legfrissebb hírek

Hírlevél feliratkozás


Menu

Egy webhely megfelelő működéséhez néha sütiknek – vagy az angol eredeti alapján cookie-k – nevezett adatfájlokat kell elhelyeznünk a felhasználó számítógépén, ahogy azt más nagy webhelyek és internetszolgáltatók is teszik.