Dynacord

Dynacord hangtechnika
A Dynacord cég több évtizedes múltra tekint vissza a hangtechnikai eszközök gyártása terén, termékei ma is az élvonalban vannak, fejlesztései során számtalan forradalmi újítással rukkolt elő a hangtechnika piacon. A Dynacordot Wener Pinternagel, német mérnök alapította 1946-ban, azonban Dynacord márkanéven 1948-ban jelentek csak meg először termékek.

A Dynacord meghatározó szereplő volt és az napjainkban is a hangtechnika piacon. Az alábbiakban a legjelentősebb Dynacord újításokat gyűjtöttük össze évtizedekre bontva.

Dynacord történeti áttekintés
Dynacord a ’40-es években: Piacra került a Dynaphon MV1 erősítő, amely egyszerű áramköri topológiával bírt, lehetőséget nyújtott a nagy Z-mikrofon csatlakoztatására, valamint rádió tunerrel és kristálytiszta vételi tulajdonságokkal rendelkezett.
Dynacord az ’50-es években: Megjelent a Dynacord új fejlesztése, az Echocord, amely a különféle hanghatások hozzáadása iránti igényt szolgálta ki, a visszhang és zengő hangzásokra alapozva.
Dynacord a ’60-as években: A Dynacord Eminent tónusvezérlője - elsőként a piacon - képes volt külön kezelni és vezérelni a 2 keverhető bemeneti (2 mikrofon), és 2 sima bemeneti (2 hangszer) csatorna szoprán és basszus sávjait.
Dynacord a ’70-es években: A különlegesen tervezett és beállított konzol, a Dynacord Gigant II már képes volt a zenekar irányítására és vokál hangreprodukcióra, ami ebben az időben hatalmas előrelépést jelentett a hangtechnikában.
Dynacord a ’80-as években: ADDone - Advanced Digital Drums, made Dynacord to Number One for Digital Drums, azaz a Dynacord megalkotta a fejlett digitális dobot, és Percuter nevű termékével (amelyből több, mint 1950 darab kelt el) belépett a digitális dob korszakba.
Dynacord a ’90-es években: Megjelent a PowerMate 1000, amely a régi Power Mixer sorozat utódjaként jött létre, és a Dynacord akkora sikert aratott vele, hogy bővíteni kellett az alkalmazottak létszámát a rendelések teljesítésének ellátásához.
Dynacord az ezredfordulón: Piacra került a Dynacord Cobra rendszer, amelyet kiterjesztett sugárzás, gyors visszacsatolás, valamint egyetemes problémamegoldási lehetőségek jellemeztek, és nagy érdeklődést váltott ki a vásárlók körében.
Dynacord ma: A Dynacord napjainkban a hangtechnika minden területét felöleli, a cég folyamatosan fejleszti az erősítők, keverők, végfokok, hangfalak, komplett hangrendszerek tudását és minőségét a változó igényeknek megfelelően, sőt gyakran az igényeket megelőzve.

A több, mint 50 éve a piacon lévő cég termékei etalonnak számítanak a hangtechnikában.

Dynacord termékek

 

 

Kérjen ajánlatot

Felkeltettük érdeklődését ?

Kereskedelem és bérbeadás
Kérjen ajánlatot
 

 

Partnerek

 • Void

  Void

 • Rane

  Rane

 • ElectroVoice

  ElectroVoice

 • Dynacord

  Dynacord

 • Bose

  Bose

 • Pioneer

  Pioneer

 • Turbosound

  Turbosound

 • Sennheiser

  Sennheiser

 • Anolis

  Anolis

 • ROBE

  ROBE

 • Allen & Heath

  Allen & Heath

 • Cordial

  Cordial

 • Neutrik

  Neutrik

Elérhetőség

1173 Budapest, Összekötő u 1 Mesterek háza 3 /1

06 (1) 253 0676  

06 (70) 938 3505  

06 (1) 253 0677 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Legfrissebb hírek

Hírlevél feliratkozás


Menü