Void Acoustics

Void Acoustics

A Void Acoustics magas színvonalú, professzionális hangrendszereket tervez, gyárt és forgalmaz telepített és élőzenés szektorok számára egyaránt. Cégünk tejes hangtechnikai sorozatot kínál, ami magában foglal hangszóró rendszereket, erősítőket, vezérlőpultokat és kiegészítőket. A Void elkötelezettsége a kutatás és fejlesztés területén felülmúlhatatlan. Magasan képzett és tapasztalt mérnökei sikeresen ötvözték az úttörő technológiát az innovatív formatervezéssel, világszintű elismerést hozva a Void-nak a magas színvonalú termékek területén, amik remekül egyesítik a hang- és látványújításokat. 
A 2002-ben alapított Void termékei mára a világ számos részén elérhetőek, ide értve Európát, Észak- és Dél-Amerikát, Oroszországot, a Közel-Keletet és Ázsia legnagyobb részét. Folyamatosan növekvő viszonteladói hálózata egyre nagyobb hozzáférést és támogatást biztosít. Ügyfeleink fontosnak tartják a Void magas színvonalú hangminőségét, egyedi formatervezését, megbízhatóságát, és kimagasló jótállási időn túli szolgáltatásait, amiről cégünk világhírű. A Void tökéletesség iránti szenvedélye nemcsak a termékeire, az emberekre és a szolgáltatásra irányul, hanem a teljes környezettudatosságban is megnyilvánul. A környezetbarát anyagok és eljárások használata a mindennapi élet részét képezik a gyárainkban és az irodáinkban is.
Filozófia (Rog Mogale nyomán)
Szemléletmódunk nem tűr kompromisszumokat termékeink tervezése és gyártása során. Ez azt jelenti, hogy az általunk használt alkatrészek ára nincs maximálva, illetve nem gyártunk költségvetési kényszerből. Egyszerűbben fogalmazva, célunk a lehető legkiválóbb termékek létrehozása. Hisszük, hogy az aprólékos mérnöki tervezés és az elérhető legjobb minőségű alkatrészek használata az, ami célravezető. Termékeink összeszereléséről jól képzett és elkötelezett szakemberekből álló csapatunk gondoskodik. Sőt, saját induktorainkat kézzel állítjuk be, és mi szereljük össze saját nyomtatott áramköreinket is. Nagyon kevés dolgot bízunk külsős cégekre, ezzel is számos előnyt biztosítva cégünk számára. Legnagyobb előnyünk, hogy a tervezőasztaltól a termék elkészüléséig mi ellenőrzünk mindent a legkisebb részletekig. A megfelelő alkatrészt használjuk munkáink során, s nem kötünk kompromisszumot a szabványos, lehet, hogy odaillő, „eléggé hasonló” darabokkal. Másik előnyünk a felelősség. A felhasznált anyagok és alkatrészek gyártásának minden állomását nyomon követjük. Ez biztosít kiváló összefüggést az egységek között, míg kivitelezési szempontból gyors fejlődést garantál. A teljes gyártási folyamat házon belül tartásának harmadik hatalmas előnye az ár. Magas színvonalú gépesítést alkalmazva az általános költségeinket alacsonyan tudjuk tartani, s így termékeinket elérhetőbb áron tudjuk partnereinkhez eljuttatni. Termékeink gyártásának minden lehetőségét megvizsgáltuk, és hamar rájöttünk, hogy az ellenőrzés, a felelősségvállalás, és a költségtakarékosság egy kézben tartása a legmegfelelőbb út, hogy a külső beszállítókat és a szabványos, sorozat gyártású alkatrészeket kizárhassuk a folyamatból. Ez a 3 szempont együttesen jelenti azt, ami ma azt jelenti, Void.
Void rendszerek találhatóak a világ legrangosabb és legnagyobb dance clubjainak és élőzene helyszíneinek legtöbbjében. A Void csapatának minden tagját büszkeséggel tölti el, hogy termékeinket eme iparág vezető neves hangmérnökei, rendszer kivitelezési tanácsadói, kölcsönző cégei és számos más hangtechnikai szakembere veszi igénybe, keresi, ajánlja világszerte. Szorosan együttműködünk viszonteladóinkkal és ügyfeleinkkel, hogy termékeinket segítségükkel kifinomultabbá tehessük, és az új eszközök terveit közös tapasztalatainkat felhasználva alkothassuk meg. Figyelembe vesszük azon ügyfeleink tapasztalatait, akik magas szinten használják termékeinket, és e tudás alkalmazásával folyamatosan fejlesztjük cégünk minden lehetséges területét. Vállalati szinten nagyon komolyan vesszük az értékesítés utáni támogatást, és mindig boldogok vagyunk, ha a vásárlóinkkal és végfelhasználónkkal létesített kapcsolataink segítséget nyújtanak számukra, hogy azt kapják a pénzükért, amit elvárnak.
A Void bevételének nagy részét a kutatási és fejlesztési részlegre költi. 4000 m2-es új hangkutató laborunk 2007-re készült el, és mostanra már tökéletesen működik. A valaha látott legfejlettebb tesztelési felszerelésekkel láttuk el, és így lehetővé vált olyan összetett folyamatok elvégzése, mint a rezonancia-térképkészítés. A világon csak nagyon kevés más hely alkalmas erre. Hatalmas felelősségérzetet és megtiszteltetést érzek, amiért engem bíztak meg a kutatási és fejlesztési részleg vezetésével. Habár ez egy soha nem szűnő kihívás a tervezésben, fejlesztésben, értékelésben, újratervezésben mindaddig, míg a lehető legmagasabb színvonalat el nem értük, mégis izgalmas és kiváló tevékenység. Az egész cég, s benne mi mindannyian csak éppen egy kicsi lépéssel teszünk többet azoknál, akik megállnak a „nagyon jó” szinten. Azt hiszem, ez az a szakmai büszkeség környezet, ami a Void-ot olyan erős szereplővé tette az iparban, s mindezt olyan rövid idő alatt.
Mint a Void vezető tervezője, biztosan hiszem, hogy a professzionális hangtechnika nagy változás előtt áll. A változás a tudatosságban elkezdődött, és az elvárások exponenciálisan nőnek. Mindig is azt vallottam, hogy a termékeknek hangzás és látvány terén is ütősnek kell lenniük. A tény, hogy rengeteg helyszínen nagyon sok időt és pénzt szánnak a dekorációra a tulajdonosok, arra sarkallt, hogy a mi termékeink is tükrözzék ezt a dizájnt és alkalmazkodjanak a környezetükhöz. Miért kellene ezeknek a helyszíneknek megelégedniük a szokásos „fekete doboz” kivitellel? A folyton növekvő társadalmi tudatosság miatt, amiben élünk, hamarosan alap elvárássá válik a finomabb látvány-megjelenés. E termékek talán majd vizuálisan feltűnőek lesznek, mint a klubok és vidámparkok számára tervezett belsők; átlátszó plexiből készülnek majd, ami összhangban van a modern koncert termek építészetével; vagy talán olyan kifinomult dizájnok születnek, amik tökéletes összhangban lesznek majd színházak, tv stúdiók, templomok elvárásaival. Bármi is legyen a kihívás, a Void mindig is az innováció útján halad majd. A kitűnő hangzás és a megfelelő vizuális élmény ötvözésével örömmel kijelenthetem, hogy a Void jelenleg és a jövőben is képes megoldásokat kínálni mindazoknak, akik szakítani szeretnének a hagyományokkal.

Void

Commercial

https://voidaudio.hu/doc/Void-Acoustics-Commercial-Brochure.pdf

Touring

Void termékek

 

 

Kérjen ajánlatot

Felkeltettük érdeklődését ?

Kereskedelem és bérbeadás
Kérjen ajánlatot
 

 

Partnerek

 • Void

  Void

 • Rane

  Rane

 • ElectroVoice

  ElectroVoice

 • Dynacord

  Dynacord

 • Bose

  Bose

 • Pioneer

  Pioneer

 • Turbosound

  Turbosound

 • Sennheiser

  Sennheiser

 • Anolis

  Anolis

 • ROBE

  ROBE

 • Allen & Heath

  Allen & Heath

 • Cordial

  Cordial

 • Neutrik

  Neutrik

Elérhetőség

1173 Budapest, Összekötő u 1 Mesterek háza 3 /1

06 (1) 253 0676  

06 (70) 938 3505  

06 (1) 253 0677 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Legfrissebb hírek

Hírlevél feliratkozás


Menü