Hírek

PIONEER XDJ-XZ AKCIÓS ÁRON RAKTÁRRÓL

 
721 512 Ft bruttó /819.000Ft helyett
 
Keress minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címen vagy a 06703384087-es számon.
Professzionális all-in-one multimédia lejátszó Rekordbox-hoz és Serato DJ Pro-hoz!
 
Profi eszközt keresel rendezvényekre, bárba vagy akár egy klubba, esetleg a home stúdiódba? Az XDJ-XZ tökéletes megoldás minden helyzetben. Rugalmasan kezeli a különféle multimédia forrásokat és tökéletesen modellezi a CDJ-2000NXS2-es lejátszók és a DJM-900NXS2 keverőpult játékérzetét.
Mindegy, hogy milyen formában szeretnéd Rekordbox-os zenéidet elérni, az XZ minden módját kezeli a megszokott módoknak. Zenélhetsz az 1-es és 2-es csatornán USB adathordozóról (pendrive, hdd, ssd) de csatlakoztathatod a készüléket közvetlen a laptopodhoz is, ahol Rekordbox DJ controllerként működik vagy Link Export módban közvetlen elérheted gyűjteményed. A másik két extra csatornán (3-as és 4-es) külső forrásból keverheted a zenét (pl.: lemezjátszókról, CDJ lejátszókról, ill. XDJ lejátszókról). A Pro DJ Link-nek köszönhetően az XDJ-XZ-hez csatlakoztatott eszközeidre a XZ 7”-os kijelzőjéről tudsz zenéket keresni és tölteni.
A Pioneer XDJ-XZ várhatóan 2020 első negyedévétől kezdve, firmware frissítést követően Serato DJ kompatiblis lesz.
Back-to-back előadáshoz három USB port áll rendelkezésre (2 darab A típusú és 1 db B típusú).
A tökéletes hangzás érdekében a master kimenet 3 sávos EQ-val lett ellátva, így a kimenő hangot kedvedre állíthatod a saját ízlésednek megfelelően. Ha MC-vel dolgozol együtt, vagy csak szimplán szükséged van több mikrofon csatornára, az XZ ebben is jeleskedik. 2 mikrofon bemenete van, egymástól függetlenül és mindkét mikrofon csatornán 3 sávos EQ-val állítható a hangzás. Természetesen a korábbi eszközökben megjelent nagyon hasznos Feedback Reducer („gerjedésgátló/csökkentő”) funkció ezen a pulton is elérhető.
14 profi beat FX (ütemvezérelt effekt), 6 sound color FX (keverő effektek) áll rendelkezésre, melyeket az XZ a DJM-900NXS2-ből örökölt tovább. Mindezt tetézi a 16 darab performance pad, melyekkel számos hasznos funkció érhető el a mix színesítése és egyedibbé varázslásának érdekében.
Speciális funkciók és felhasználói élmény a NXS2-es szériából a profi előadás érdekében
Az XDJ-XZ lehetővé teszi, hogy úgy játssz, ahogyan csak szeretnél, vagy ahogy számodra a legkényelmesebb. Használhatsz USB drive-ot, amin a Rekordbox-ban már előre analizált zenéid vannak. Nem szeretsz exportálgatni és kínlódni az adathordozókkal? Csatlakoztasd az XZ-t közvetlen a laptopodhoz és Link Export módban már el is éred a Rekordbox-ban lévő zenéidet és playlist-jeidet. Több lehetőséget / felületet szeretnél? Csatlakoztass tövábbi eszközöket az XZ-hez, mint pl.: lemezjátszók, multimédia lejátszók, sampler, okostelefon, stb. A 3-as és 4-es csatorna erre lett kitalálva. 2020-tól pedig firmware frissítést követően akár Serato DJ Pro szoftvered is vezérelheted majd az XDJ-XZ-vel.
Kiemelkedően jó minőségű hang és mindenhol EQ-k
Kristálytiszta hangzás. A master csatornán lévő 3-sávos EQ-nak köszönhetően a kimenő jeledet is finomhangolhatod. A két mikrofon csatornán is 3-sávos EQ-k vannak, így mindkét mikrofonod úgy állítod be, ahogyan csak szeretnéd. Ha pedig félsz a gerjedéstől, csak kapcsold be a Feedback Reducer funkciót és máris sokkal kevesebb az esélye, hogy brummod lesz vagy sípolásod.
Pro DJ Link – zökkenőmentes szinkron minden csatlakoztatott eszköz között a kibővített élményért
Az XDJ-XZ az első all-in-one DJ pult amin elérhető a Pro DJ Link funkció. Ennek köszönhetően egyéb Pro DJ Link kompatibilis eszközöket köthetsz a 3-as és 4-es csatornákra, melyek folyamatos szinkronban lesznek az XZ-vel, legyen szó ütemről, vagy a zenéid eléréséről és betöltéséről. Ezt azt jelenti, hogy elég akár csak az XZ-be USD drive-ot dugnod és a többi lejátszódon is eléred a drive-on lévő mappákat és zenéket.
Érintésérzékeny kijelző és színes kijelzős jog tárcsa
A 7”-es színes kijelző és a jog tárcsákba épített kijelzők biztosítják, hogy mindig rajta legyen a szemed a legfontosabb dolgokon, mint pl.: Hot Cue pontok, hullámformák, BPM, stb. A rengeteg információ úgy jelenik meg előtted vízuálisan, hogy a könnyű eligazodásnak köszönhetően nem zökkent ki semmi a ritmusból és az előadásodból. Nincs szükséged arra, hogy a laptopod bújd, minden jól látható az XZ-n!
Egyéb funkciók
- 3 USB bemenet (2 a készülék felső részén és egy hátul a laptop számára)
- 16 színes performance pad (deck-enként 8 darab)
- A mikrofon bemenő jelszintje mindig kristálytiszta hangot biztosít
- Csúcs minőségű, méretes, professzionális megjelenés
- Egyetlen „kapaszkodó” rész, amivel könnyen pakolható, hordozható a készülék
Specifikációk:
- Szoftver: Rekordbox DJ és Serato DJ Pro (utóbbi 2020 elejétől lesz elérhető)
- Frekvenciatartomány: 20 Hz – 20 kHz (USB, Line, Aux és Mic csatornákon)
- Jel/zaj viszony: 114dB (USB), 103dB (Line), 90dB (Phono), 96dB (Aux), 81dB (Mic)
- Teljes harmónikus torzítás: 0.003% (USB), 0.005% (Line), 0.017% (Phono)
- Bemenetek: 2 x Line (RCA), 2 x Phono (RCA), 1 x Aux (RCA), 2 x Mic (XLR és 6,3 JACK)
- Kimenetek: 2 x Master (1 pár XLR és 1 pár RCA), 1 x Booth (6,3 JACK), 2 x Phones (6,3 és 3,5 JACK), 1 x Send (6,3 JACK)
- USB: 2 x Type A (5V/1A) és 1 x Type B
- Egyéb csatlakozók: 3 x Link (LAN 100 Base-TX)
- Méretek: 878 x 466,1 x 118,4 mm
- Tömeg: 13 kg
- Csomag tartalma: tápkábel, USB kábel, Rekordbox DJ licensz kulcs

Tesztelte pár dj kolléga az új Pioneer eszközöket!

on 2023 november 27,
Pioneer Djm-A9 Pioneer Djm-V10 Pioneer CDJ-3000 egy kis Pioneer Rmx1000 el spékelve a küldő effekt hasznàlat miatt. Ha szeretnél rendelni bármilyen dj eszközt keress minket bátran! erlatech@erlatech.hu (70) 338 4087

Fedezze fel a Pioneer XDJ-700: Kompakt DJ Multi Playert

on 2023 november 09,
Ahol az innováció találkozik a precizitással. Kiterjedt érintőképernyős kezelőfelülettel a könnyű vezérléshez, valamint rendkívül sima mixelési móddal a mixek elsajátításához.

A Pioneer DJ nem spórol az újdonságokkal

on 2023 augusztus 16,
bemutathatjuk nektek DDJ-REV5 - 2 csatornás konzolt, amely ötvözi az analóg dizájnt a fejlett digitális elemekkel.

Dj teszt nap

on 2023 július 10,
Dj teszt nap a bemutatótermünkben. Kipróbálható volt:  CDJ-3000 DJM-V10 DJM-A9    

ÚJ A504DSP erősítő rendelhető!

on 2023 április 29,
Az A504DSP egy könnyű, 4 x 500 W-os (2 x 1000 W) erősítőt és egy nagy teljesítményű DSP-t egyesít, amely számos feladatra konfigurálható, további felszerelés nélkül, és a hangszórórendszerek széles skálájának meghajtására szolgál. A feldolgozás és az erősítés szoros integrációja lehetővé teszi a DSP számára, hogy figyelje az erősítő viselkedését,…

Void Acoustics - Indigo Series

on 2023 március 31,
Az Indigo sorozat a modern stílust, az erőteljes teljesítményt és a lélegzetelállító hangtisztaságot ötvözi. A tervezés minden területén feszegetik a határokat, az Indigo sorozat a stílustudatos vásárlók számára készült, akiket a belsőépítészek lenyűgözni szeretnének.Lakossági környezetben, éttermekben és kávézókban, kiskereskedelmi üzletekben, edzőtermekben és fitneszteremben, valamint szállodákban és üdülőhelyeken történő alkalmazásra optimalizálva.…

NEXT-proaudio K5

on 2023 március 29,
Amikor 8"-osnak kellene lennie, de a kliens valami kisebbet szeretne! A NEXT-proaudio K5-je a válasz. Az LF teljesítményével egészen 63 Hz-ig le megy.e Ezek az ultrakompakt, de hihetetlen hangzású kis hangszórók raktáron vannak és meghallgatható nálunk. www.facebook.com/ErlatechStage

Elérhetőség

1173 Budapest, Összekötő u 1 Mesterek háza 3 /1

06 (1) 253 0676  

06 (70) 938 3506  

06 (1) 253 0677 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás


Menü