Hírek

Bemutatjuk a DDJ-FLX6-GT 4 csatornás DJ vezérlőt

Flex It! Bemutatjuk a DDJ-FLX6-GT 4 csatornás DJ vezérlőt megújult grafit színnel – VirtualDJ támogatás a rekordboxhoz valamint Serato DJ Pro kompatibilitás.

2022. november 15.: Az AlphaTheta Corporation bejelentette a Pioneer DJ márkájú DDJ-FLX6-GT 4 csatornás DJ-vezérlő több DJ-alkalmazáshoz való kiadását – ez egy frissített változat, amely a népszerű DDJ-FLX6 helyére lép.

A DDJ-FLX6-GT friss dizájnja új megjelenést és érzetet kölcsönöz a teljes méretű Jog tárcsákkal, amelyek grafit színűek, valamint fémes textúra található a tetejükön valamint gumírozott bevonat a külső gyűrűn a jobb játszhatóság érdekében. Az eszköz többi része is kifinomult megjelenéssel büszkélkedhet, testén vadonatúj matt szürke szín található.

A DJ vezérlő másik jelentős frissítése, hogy kompatibilis a szoftverek bővített választékával. Az új eszköz támogatja a VirtualDJ-t (a licenc külön kapható), miközben megtartja az ingyenes kompatibilitást a rekordboxszal és a Serato DJ Pro-val. A VirtualDJ szoftver az eredeti DDJ-FLX6-tal (fekete/fehér modellek) is használható lesz, ha frissítesz a legújabb firmware-verzióra, és a TRAKTOR PRO 3 szintén bármelyik modellel használható lesz, amennyiben letöltöd hozzá a TSI fájlokat.

A DDJ-FLX6-GT tartalmazza az eredeti vezérlő összes funkcióját, beleértve a Merge FX-et is, amely megkönnyíti a közönség felpörgetését és a teljesen különböző műfajokból származó dalok keverését. Könnyedén válthatsz hip-hopról house-ra, rockról EDM-re, vagy bármilyen más stílus között, amit játszani szeretnél. A Jog Cutter és a Sample Scratch^ funkciókkal pedig könnyedén fűszerezheted szettjeidet profi scratch effektekkel.
A DDJ-FLX6-GT rekordbox-szal történő használatához telepítsd a szoftver legújabb verzióját.

Az eszköz Serato DJ Pro-val való használatához telepítsd a szoftver legújabb verzióját és használd az FX Pack és a Pitch 'n Time DJ Expansion Pack csomaghoz mellékelt utalványokat a funkciók feloldásához.
A DDJ-FLX6-GT VirtualDJ-vel és TRAKTOR PRO 3-mal való használatához licenckulcsot vagy előfizetést kell vásárolnod a szoftver legújabb verziójához. A TRAKTOR PRO 3 használatához importálja a TSI fájlt.

TERMÉK ÁTTEKINTÉS

  • Termekkategoria: : 4 csatornas DJ vezerl. szamos DJ alkalmazashoz
  • Tipusszám: DDJ-FLX6-GT
  • SRP:  649 USD adó nélkul
  • Megjelenesi datum: Most 

 

FŐBB JELLEMZŐK

A frissített dizájn grafit színnel kifinomult megjelenést kölcsönöz.
A DDJ-FLX6-GT kezelőszerveinek elrendezése megegyezik az elődjével, a klubszabvány CDJ + DJM beállítását visszhangozva, így könnyedén keverhetsz szetteket. Az új matt szürke karosszéria és a jog tárcsák grafit színe kifinomult megjelenést kölcsönöznek neked, bárhol is játszol.

A VirtualDJ támogatása
A VirtualDJ kompatibilis a frissített eszközzel (a licencek külön kaphatók), amely a rekordbox Core terv és a Serato DJ Pro ingyenes használatát is kínálja. A DJ-vezérlőhöz a Serato FX Pack és a Pitch 'n Time DJ Expansion Pack licenckulcsai is hozzátartoznak. A DDJ-FLX6-GT-t pedig használhatod a TRAKTOR PRO 3-mal a TSI fájl letöltésével.

A beépített hangkártyával mindössze annyit kell tenned, hogy USB-kábellel csatlakoztatod a DDJ-FLX6-GT-t egy kompatibilis szoftveralkalmazást futtató laptophoz, és el is kezdheted azonnal a DJ-zést.

A teljes méretű jog tárcsák valamint a trackek/dalok pozícióját mutató kijelző(track position display) egyszerűvé teszik az előadást

A Pitch bend vezérlés és a scratchelés természetesnek tűnik a DDJ-FLX6-GT-n a nagy jog tárcsáknak köszönhetően, amelyek mérete megegyezik a zászlóshajó CDJ-3000 multilejátszóéval. Mindegyik rendelkezik On Jog Display^ funkcióval, így figyelemmel kísérheted a lejátszófej helyzetét, a külső gyűrű új gumírozott felülete pedig sokkal jobb érzést ad – különösen Pitch bend vezérléskor.

Egyesítsd az FX-et a dinamikus váltáshoz egyik sávról a másikra egyetlen műveletben
Tedd drámaivá szettjeidet, hiszen könnyedén összekeverheted a különböző zenei stílusokat ezzel az innovatív funkcióval. Nem számít, mi a következő szám BPM-je vagy hangneme, bármikor létrehozhatsz egy izgalmas átmenetet. Egyszerűen nyomd meg a gombot az effekt aktiválásához, majd forgasd el olyan gyorsan vagy lassan, ahogyan csak szeretnéd, hogy elkezdd felépíteni a feszültséget a zenében. A kiválasztott effektmintától függően előfordulhat, hogy a szám hangmagassága emelkedni kezd, miközben a pergő minta rövidebb időközönként aktiválódik, amíg készen nem állsz a következő dal elindítására. Ha újra megnyomod a gombot, az effekt feloldódik – és ha a beállításokban kiválasztasz egyet, egy másik minta indul el a szám befejezéséhez, így egyszerűen megnyomhatod a lejátszás gombot a másik decken, hogy átvezesd a következő dalra vagy zenei műfajra.

8 Merge FX minta-előbeállítás közül választhatsz (4 közül, ha VirtualDJ-t, TRAKTOR PRO 3-at vagy Serato DJ Pro-t használsz), és használhatod saját mintáidat is. Ha rekordboxszal DJ-zel, mindent testreszabhatsz.
Választhatsz 41 típusú effekt közül a 4 kategóriában, amelyek egy Merge FX-et alkotnak (FX összeállítás, Build Sample, Release FX és Drop Sample), és kombinálhatod őket több mint 9000 különböző minta létrehozásához. Mindezen felül elmenthetsz 8 saját mintát, és az eszköz FX Select gombjával bármikor előhívhatod őket, amikor egyedi mixet szeretnél csinálni.

Jog Cutter profi hangzású scratch effektek készítéséhez, egykezes
Kapcsold be a Jog Cutter* funkciót, és amikor mozgatod a jog wheel-t, professzionális scratch effekt lesz érvényes az adott decken használt legutóbbi Hot Cue vagy lejátszási pozícióra. 10 különböző scratch minta létezik, és átválthatsz egyikről a másikra a lejátszófej pozíciójának mozgatásával a jog tárcsa kijelzőjén, hogy a használni kívánt scratch szöge felé mutasson. Ha leveszed a kezed róla, a szám lejátszása a szokásos módon folytatódik a Hot Cue pozícióból.

A Sample Scratch segítségével kreatív hangokat hozhatsz létre kedvenc hangjaiddal
A rekordbox Sample Scratch pad üzemmódja lehetővé teszi, hogy kiválaszthasd a sampler-höz rendelt hangokat, és betöltsd azokat a deckre. Tehát, ha élő remixet szeretnél készíteni egy számból, vagy egyszerűen csak textúrát szeretnél adni a zenéhez, akkor scratchelheted kedvenc hangjaidat. Ha Serato DJ Pro-t vagy VirtualDJ-t használsz, a Scratch Bank^ segítségével mintákat indíthatsz a Performance Pads megnyomásával.

Egyéb jellemzők 

  • USB busz tápellátással
  • Beépített hangkártya (audio interfész)
  • Performance Pads
  • Osztálynak megfelelő (nincs szükség illesztőprogramra)

^A Jog Display, a Jog Cutter, a Sample Scratch, a Scratch Bank és a Plug and Play kompatibilitás nem érhető el a TRAKTOR PRO 3-ban.

DDJ-FLX6-GT-Sajtóközlemény

Tesztelte pár dj kolléga az új Pioneer eszközöket!

on 2023 november 27,
Pioneer Djm-A9 Pioneer Djm-V10 Pioneer CDJ-3000 egy kis Pioneer Rmx1000 el spékelve a küldő effekt hasznàlat miatt. Ha szeretnél rendelni bármilyen dj eszközt keress minket bátran! erlatech@erlatech.hu (70) 338 4087

Fedezze fel a Pioneer XDJ-700: Kompakt DJ Multi Playert

on 2023 november 09,
Ahol az innováció találkozik a precizitással. Kiterjedt érintőképernyős kezelőfelülettel a könnyű vezérléshez, valamint rendkívül sima mixelési móddal a mixek elsajátításához.

A Pioneer DJ nem spórol az újdonságokkal

on 2023 augusztus 16,
bemutathatjuk nektek DDJ-REV5 - 2 csatornás konzolt, amely ötvözi az analóg dizájnt a fejlett digitális elemekkel.

Dj teszt nap

on 2023 július 10,
Dj teszt nap a bemutatótermünkben. Kipróbálható volt:  CDJ-3000 DJM-V10 DJM-A9    

ÚJ A504DSP erősítő rendelhető!

on 2023 április 29,
Az A504DSP egy könnyű, 4 x 500 W-os (2 x 1000 W) erősítőt és egy nagy teljesítményű DSP-t egyesít, amely számos feladatra konfigurálható, további felszerelés nélkül, és a hangszórórendszerek széles skálájának meghajtására szolgál. A feldolgozás és az erősítés szoros integrációja lehetővé teszi a DSP számára, hogy figyelje az erősítő viselkedését,…

Void Acoustics - Indigo Series

on 2023 március 31,
Az Indigo sorozat a modern stílust, az erőteljes teljesítményt és a lélegzetelállító hangtisztaságot ötvözi. A tervezés minden területén feszegetik a határokat, az Indigo sorozat a stílustudatos vásárlók számára készült, akiket a belsőépítészek lenyűgözni szeretnének.Lakossági környezetben, éttermekben és kávézókban, kiskereskedelmi üzletekben, edzőtermekben és fitneszteremben, valamint szállodákban és üdülőhelyeken történő alkalmazásra optimalizálva.…

NEXT-proaudio K5

on 2023 március 29,
Amikor 8"-osnak kellene lennie, de a kliens valami kisebbet szeretne! A NEXT-proaudio K5-je a válasz. Az LF teljesítményével egészen 63 Hz-ig le megy.e Ezek az ultrakompakt, de hihetetlen hangzású kis hangszórók raktáron vannak és meghallgatható nálunk. www.facebook.com/ErlatechStage

Elérhetőség

1173 Budapest, Összekötő u 1 Mesterek háza 3 /1

06 (1) 253 0676  

06 (70) 938 3506  

06 (1) 253 0677 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél feliratkozás


Menü