News

Bemutatjuk a DDJ-FLX6-GT 4 csatornás DJ vezérlőt

Flex It! Bemutatjuk a DDJ-FLX6-GT 4 csatornás DJ vezérlőt megújult grafit színnel – VirtualDJ támogatás a rekordboxhoz valamint Serato DJ Pro kompatibilitás.

Next proaudio LA26 line array

Az  rendszert úgy tervezték, hogy hihetetlenül sokoldalúan megfeleljen a produkciós cégek,rental cégek, színházak, imaházak igényeinek, fő rendszerként, elülső kitöltőként, oldalsó rendszerként vagy nagyobb méretű LA rendszerek kiegészítőjeként,Dj monitorként. Alacsony frekvenciájú hangfalként az LAs15A aktív mélysugárzó használható.

Ez az egység 3 db LA26 meghajtására és tápellátására képes. Az LAs15A nagy teljesítményű, rendkívül hatékony D osztályú erősítőmodullal (2x2000 W), PFC-vel rendelkezik, amely lenyűgöző hangütést biztosít tökéletesen kiegyensúlyozott, gazdag és átlátszó hangzás mellett bármilyen hangerőn. Az integrált Networkable 24bit/96kHz DSP valós időben figyelhető és távolról vezérelhető a SOUNDWARE szabadalmaztatott szoftverén keresztül.

Hét gyári előre beállított memória és egy szabad memória áll rendelkezésre az egyszerű és sokoldalú kezelés érdekében.

 

www.facebook.com/ErlatechStage

Hamarosan nálunk a Pioneer DJ XDJ-RX3

Novemberben érkezik az új XDJ-RX3 kontroller.

Ár: 744 900 Ft

És a hozzá tartozó táska:

DJC-RX3 BAG: 48 900 Ft

Gyere hozzánk dolgozni

Sziasztok!
 
Hangtechnikában jártas és ebben dolgozni akaró fiatalokat keresek,olyanokat akik beszélnek angolul és van B kategóriás jogosítványuk,felelősségteljesek és pontosak és hosszútávon ebben a szakmában gondolkodnak.  

Megérkezett az új Pioneer DJ DM-50D

Hamarosan kínálatunkban az új DM-50D DJ monitor hangfalpár.

Subcategories

Page 1 of 24

Contacts

1173 Budapest, Összekötő u 1 Mesterek háza 3  

06 (1) 253 0676  

06 (70) 938 3506  

06 (1) 253 0677 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hírlevél feliratkozás


Menu

Egy webhely megfelelő működéséhez néha sütiknek – vagy az angol eredeti alapján cookie-k – nevezett adatfájlokat kell elhelyeznünk a felhasználó számítógépén, ahogy azt más nagy webhelyek és internetszolgáltatók is teszik.